Luomupuuvilla lasten vaatteet pehmeä pitkäkuituinen ekologinen luonnonmateriaali

Luomupuuvilla on orgaanista valkaisematonta käsinpoimittua, viljelyssä ei ole käytetty kemiallisia lannoiteita, eikä torjunta-aineita. Vaatteiden valmistuksessa ei ole käytetty kemiallista värjäystä, vaan vaatteet ovat väreiltään puuvillan luonnollisia omia sävyjä - ruskea, vihreä ja kerman valkoinen.

Lasten ekologiset hyvin kulutusta ja pesua kestävät ihoystävälliset luomupuuvilla vaatteet ja muut lasten ekotuotteet

Tuotteet ovat väreiltään luonnonmukaisia, joten niissä ei ole värjäyksestä aiheutuneita kemikaalijäämiä, jotka ärsyttäisivät herkkää lapsen ihoa. Atopia ja allergia helpottuvat luonnonmukaisia vaatteita käytettäessä, voimme todeta omakohtaisesta kokemuksesta. lue lisää

Nykyään jopa 35% lapsista kärsii atooppisesta iho-ongelmasta, heille ihoa vasten sopivasta materiaalista olevia vaatteita kohtuu hinnalla on ollut mahdotonta löytää markkinoilta - siksi toimme nämä tuotteet sinunkin saatavillesi.

Mikä ero on luomupuuvillan ja tavallisen puuvillan välillä:
Luomupuuvilla on luonnonmukaisesti viljeltyä pitkäkuituista puuvillaa, jonka viljelyssä ei ole käytetty lannoitteita, eikä torjunta-aineita. Suurin osa väreistä ovat luomupuuvillan omia luonnollisia sävyjä, eikä vaatteiden valmistuksessa ole käytetty ollenkaan kemiallisia väriaineita. Luomupuuvilla on pehmeää, hengittävää ja hyvin pesussa ja kulutuksessa kestävää - ja vaatteet voidaan pestä jopa 95-asteessa. Tavalliset puuvillavaatteet on kemiallisesti valkaistu, joka heikentää niiden imukykyä ja koventaa kangasta. Nämä luomupuuvilla vaatteet ovat 100% valkaisematonta orgaanista luomupuuvillaa, erittäin hengittävällä neuloksella ja pehmeillä saumoilla valmistettuja.

Näissa luomupuuvilla lasten vaatteissa kaikki tuote/pesumerkinnät ovat vaatteiden ulkopuolella.

Atopisesta ihosta kärsivät lapset ovat oikeutettuja saamaan heille parhaiten sopivia vaatteita.

Älä käytä valkopyykinpesuainetta, jotka sisältävät valkaisuainetta, sillä ne kovettavat ja kuluttavat vaatteita.

sulje teksti

Sivulla näkyy kerrallaan 10 tuotetta, sivun alalaidan linkistä saat kaikki tuotteet näkyviin. Lisäksi voit etsiä haluamasia tuotteita alla olevista linkeistä mallin tai värin mukaan.

Varasto poistuu, käytä ale hyväksesi! Kaikille tilaajille lahja kaupan päälle.

avaa kori hiirellä Ostoskorisi

Yhteensä:  €