pikkupuu.com

kehittäviä, luonnollisia puuleluja

Leikkiminen kehittää lapsesi motoriikkaa, oppimista, ja sosiaalisia taitoja. Puu on lämmin ja luonnollinen materiaali. Puulelut kestävät leikistä toiseen. Lapsellesi - luonnollisesti.

Toimitusehdot

Toimitukset ja maksutavat

Tuotteiden hinnat sisältävät 22 % arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, toimitusten viivästymisiin ja tuote-erien loppumiseen. Mikäli verkkokaupassa olevissa hintatiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, emme ole velvollisia toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti.

Lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tilauksen loppusummaan lisätään kiinteät postituskulut toimitus- ja maksutavan mukaan. Postiennakkomaksu on 5 euroa. Alle 50 euron tilauksia emme toimita postitse. Suosittelemme tekemään kimppatilauksen tuttavien kanssa, jolloin voitte jakaa postituskulut keskenänne.

Tilauslomakkeen ilmoittama 10 euron postituskulut koskee vain yksityisasiakkaiden alle 5 kilon tilauksia. Isommat tilaukset todellisten postituskulujen mukaan. Lopulliset postituskulut ilmoitetaan lähetettävässä laskussa.

Yksityisasiakkaille toimitamme tuotteet, joko ennakkolaskulla tai postiennakolla. Molemmissa postituskulut ovat samat, mutta postiennakossa tilaukseen lisätään postiennakkomaksu 5 euroa. Alle 200 euron tilauksia emme toimita postiennakolla. Sovittaessa voit myös tulla noutamaan tilauksesi suoraan varastoltamme.

Yrityksille ja yhteisöille toimitamme tilaukset myös laskulla. Kuitenkaan alle 100 euron tilauksia emme toimita laskulla. Laskutuspalkkio on 5 euroa. Rahtikulut lisätään hintaan todellisten kulujen mukaan.

Jos sinulla on jotain kysyttävää toimitusehdoista ja tilaamisesta, niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@pikkupuu.com.

Toimitusaika

Varastossa olevat tuotteet toimitetaaan 1-3 päivän sisällä siitä, kun olemme saanet maksusuorituksen tilauksesta. Tuotteen saatavuus ilmoitetaan kyseisen tuotteen tiedoissa.

Takuu ja palautukset

Palautuksesta on sovittava etukäteen sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@pikkupuu.com. Lähetä tuotteet meille halvimmalla mahdollisella tavalla. Palautuksessa tulee olla mukana kopio maksetusta laskusta ja tilinumero, johon palautus halutaan suoritettavan. Korvaamme palautuksesta aiheutuneet toimituskulut tilillesi edullisimman lähetystavan mukaan siinä tapauksessa, että palautat viallisia tuotteita.

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä. Tuotteista maksettu summa hyvitetään tilillenne palautuksen saapuessa meille takaisin, mikäli tuote ja pakkaus ovat alkuperäisessä kunnossa. Emme korvaa postiennakko- ja postituskuluja virheettömien tuotteiden palautuksen yhteydessä. Palautuksessa tulee olla mukana kopio maksetusta laskusta ja tilinumero, johon palautus halutaan suoritettavan.

Virheettömillä alennustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Jos palauttamasi tuote tai sen pakkaus ei ole alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön, tuotetta ei voi palauttaa. Emme korvaa käytettynä tai rikkinäisenä palautettuja tuotteita. Jos tuote on kuitenkin ollut viallinen tai vioittunut saadessanne sen, palauttakaa se halvimmalla mahdollisella tavalla ja liittäkää mukaan selostus viasta sekä ilmoitus siitä haluatteko uuden tilalle vai rahat takaisin. Palauttaessanne tuotetta muistakaa liittää mukaan myös kopio laskusta ja tilinumero mahdollista rahojen palautusta varten.

Emme voi käsitellä palautusta, jonka mukana ei ole toimitettu kopiota laskusta. Laskukopiosta tiedämme mihin tilaukseen palautettu tuote liittyy.