Parketti sopimusehdot

Ostaminen

Toimittamillamme parketeilla on valmistusvirheitä koskeva 30 vuoden laatutakuu. Takuuta ei sovelleta tarjous, eikä II-laatuisena myyytyihin parketteihin.

Täytä verkkosivuilla tarjouspyyntölomake. Muista mainita toiveesi (väri, sävy, budjetti, kovakulutus, kuten eläimet tai pienet lapset). Postitamme toiveidenne mukaan ilmaisen mallipalan. Tilaamanne parketti toimitetaan suoraan ilmoittamaanne osoitteeseen haluamananne ajankohtana.

Toimitus kotiin

Asiakkaan tulee varmistaa, että joku on tuotteiden saapuessa vastaanottamassa, tarkistamassa ja kuittaamassa toimituksen.

Toimituksen mukana seuraa rahtikirja tai lähete. Asiakkaan vastuulla on tarkistaa, että toimitussisältö on rahtikirjan/lähetteen mukainen ja vahingoittumaton. Asiakas kuittaa lähetyksen ja toimitetun tavaran hyväksytyksi allekirjoittamalla rahtikirjan/lähetteen.

Ilman mitään merkintää rahtikirjassa, vastuu sellaisista kuljetusvaurioista, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, jää asiakkaalle.

Mikäli tuotteissa on kuljetusvaurioita, toimi seuraavasti:

Merkitse rahtikirjaan mahdollisimman selkeästi havaitut vauriot. Allekirjoita rahtikirja vasta kun merkinnät ovat valmiit ja pyydä kuljettajalta myös kuittaus rahtikirjan kaikkiin kopioihin, mukaanlukien sinulle jäävään kappaleeseen. Ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.

Palautus ja vaihtaminen

Laatutakuu korvaa vain materiaalivirheet, eikä käytössä tai asennuksesta syntyneitä vikoja. Kaikissa mahdollisissa reklamaatio asioissa, myyjän suurin mahdollinen taloudellinen vastuu rajoitetaan korkeintaan toimitettujen tuotteiden arvoon.

Tavaran saapuessa asiakaalla on velvollisuus tarkistaa parketti 14 vuorokauden kuluessa ja todeta mahdolliset reklamoitavat laatupoikkeamat. Kaikki mahdolliset laatupoikkeamat täytyy tarkistaa asiakkaan tai hänen valtuuttamansa asentajan toimesta ennen asennusta. Parketin asennuksen jälkeen emme voi enää hoitaa tuotteiden palautusta tai vaihtamista.

Mikäli tuotteissamme ilmenee vikoja, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme, niin voimme sopia tuotteen vaihtamisesta tai palauttamisesta. Tuotevirheistä johtuvista palautuskuluista vastaa myyjä, mikäli palautuksesta on sovittu asiakaspalvelumme kanssa ja palautus tapahtuu annettujen ohjeiden mukaan.

Sopimusehtojen hyväksyminen

Toimitamme tuotteista laskun aina parketin toimituksen jälkeen, jolloin asiakkaalla on mahdollisuus tarkistaa tuote ennen laskun maksamista. Hyväksyt nämä sopimusehdot tarkistettuasi saamasi tuotteen ja maksamalla laskun täysimääräisenä.